その他: etc:
Terraced Soil

Terraced Soil

terracedsoil0 terracedsoil1 terracedsoil2 terracedsoil3 terracedsoil4 terracedsoil5 terracedsoil6 terracedsoil7

International Competition for Gyeonggi-do Jeongok Prehistory Museum, 3rd Prize, 2006

The project is the 3rd prized proposal for the international competition, Gyeonggi-do Jeongok Prehistory Museum. The project proposes to transform the site into an interpark for visitors and a residents in the center of masterplan which includes Prehistoric Site, Outdoor Exhibition, Amusement Park, History Culture Village.
The building will be a landmark or a destination engaging passengers without spoiling the existing landscape. In order to minimize environmental impacts and respecting local land features, a volume of the building follows contour of the land with row layer. By wrapping the existing natural landscape in a sequence of terraced museum, covered with light coming through the horizontally spreading translucent roof, the building, the site, and visitors will blend in single flow without an intensive-physical boundary. The visitors will experience diverse activities in the open landscape which is gently divided by short vertical intervals and slopes.

location: Jeongok-ri/Yeoncheon-gun/KOREA
principal use: museum
site area: 63,606.64m2
building area: 6,400m2
total floor area: 7,200m2
structure: Steel
International Competition for Gyeonggi-do Jeongok Prehistory Museum, 3rd Prize, 2006

The project is the 3rd prized proposal for the international competition, Gyeonggi-do Jeongok Prehistory Museum. The project proposes to transform the site into an interpark for visitors and a residents in the center of masterplan which includes Prehistoric Site, Outdoor Exhibition, Amusement Park, History Culture Village.
The building will be a landmark or a destination engaging passengers without spoiling the existing landscape. In order to minimize environmental impacts and respecting local land features, a volume of the building follows contour of the land with row layer. By wrapping the existing natural landscape in a sequence of terraced museum, covered with light coming through the horizontally spreading translucent roof, the building, the site, and visitors will blend in single flow without an intensive-physical boundary. The visitors will experience diverse activities in the open landscape which is gently divided by short vertical intervals and slopes.

location: Jeongok-ri/Yeoncheon-gun/KOREA
principal use: museum
site area: 63,606.64m2
building area: 6,400m2
total floor area: 7,200m2
structure: Steel
^