その他: etc:
ピンナップ・ストア

Pinup Store

pinup01 pinup02

Tokyo, Japan, 2006

The project planning interior for apparel company proposes flexibly transformable structure as it adapt to changes in seasons and fashion. The landscape-like nylon skin wafts in between floor and ceiling, divides existing space into 2 layers, displays clothing on the higher layer. Each customers have 360-degree view to overlook floating clothing from bottom holes on the skin: the sight scope can be opened/closed by adjusting a length of wires. The lower layer decorated with geography of the ceiling functions as a reception, a lounge, and a fitting room.

location: Tokyo/JAPAN
principal use: shop
total floor area: 150m2
Tokyo, Japan, 2006

The project planning interior for apparel company proposes flexibly transformable structure as it adapt to changes in seasons and fashion. The landscape-like nylon skin wafts in between floor and ceiling, divides existing space into 2 layers, displays clothing on the higher layer. Each customers have 360-degree view to overlook floating clothing from bottom holes on the skin: the sight scope can be opened/closed by adjusting a length of wires. The lower layer decorated with geography of the ceiling functions as a reception, a lounge, and a fitting room.

location: Tokyo/JAPAN
principal use: shop
total floor area: 150m2
^